ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

28 Οκτ 2010

Θ. Παπαθανάσης: «Όλοι μαζί προχωράμε δυναμικά μπροστά. Ενωμένοι αλλάζουμε τη Ναυπακτία»


Το μήνυμα της ενότητας, της ελπίδας και προοπτικής για το μέλλον του νέου διευρυμένου Δήμου Ναυπακτίας έδωσε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου και υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Θανάσης Παπαθανάσης, μιλώντας στα εγκαίνια του Εκλογικού του Γραφείου.
«Τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν έγιναν πολλά. Με τη δική σας στήριξη μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα. Έχουμε τις προτάσεις. Έχουμε τους ανθρώπους. Όλοι μαζί προχωράμε μπροστά. Πέρα και πάνω από κόμματα και στείρες αντιπαραθέσεις. Με όραμα και σχέδιο συνθέτουμε το αύριο. Όλοι Μαζί αλλάζουμε τον τόπο μας! Όλοι Μαζί δημιουργούμε τη Ναυπακτία του αύριο τη Ναυπακτία που μας αξίζει» ανέφερε στην ομιλία του.

Ο Δήμαρχος Ναυπάκτου έκανε εκτενή αναφορά στο έργο της Δημοτικής Αρχής (http://issuu.com/papathanasis/docs/apologismos) ενώ σημείωσε ότι τη νέα περίοδο με συγκεκριμένη πρόταση, δρομολογούνται οι διαδικασίες για την αναπτυξιακή πορεία του νέου Δήμου Ναυπακτίας. Mε μία πρόταση ρεαλιστική, εφαρμόσιμη και υλοποιήσιμη και όχι με «υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν».

Ο Θανάσης Παπαθανάσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο νέο κοινωνικό περιβάλλον που διαμορφώνεται λόγω της κρίσης, σημειώνοντας πως «οφείλουμε όλοι μας  να είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Όπως συνέβη την προηγούμενη περίοδο, έτσι και τώρα στηρίζουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη. Γιατί ο νέος Δήμος είναι οι άνθρωποι. Και στη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουμε, εμείς στηρίζουμε στην πράξη τους συμπολίτες μας».
 
Κλείνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο με νέα πρόσωπα, από ολόκληρη τη Ναυπακτία «στους ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι στο χώρο της εργασίας τους από ολόκληρο το πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό φάσμα και είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν στον τόπο τους».
Όπως ο ίδιος είπε «Χάρη στη δική σας συμμετοχή είμαστε έτοιμοι για το αύριο του τόπου μας».







Δεν υπάρχουν σχόλια: