ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

31 Οκτ 2011

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ





7 Οκτ 2011

Παρουσιάστηκε στην Ινδία ο φθηνότερος υπολογιστής του κόσμου


Ο Ινδός υπουργός Παιδείας Καπίλ Σιμπάι παρουσίασε την Τετάρτη στο Νέο Δελχί τον «φθηνότερο υπολογιστή του κόσμου», μόλις 30 ευρώ, προϊόν Ινδών τεχνικών και της βρετανικής εταιρίας DataWind.
Παρουσιάστηκε στην Ινδία ο φθηνότερος υπολογιστής του κόσμουΟ Aakash, όπως ονομάστηκε (σημαίνει ουρανός στα ινδικά) προορίζεται για τους μαθητές και η πρώτη παρτίδα από 100.000 είναι έτοιμη και θα παραδοθεί για διανομή στα σχολεία την ερχόμενη εβδομάδα. Η μαζική παράγωγη του θα αρχίσει στα μέσα Νοεμβρίου με στόχο 120.000 το μήνα.
Επιδίωξη της κυβέρνησης, δήλωσε ο υπουργός, είναι να έχει κάθε μαθητής το κομπιούτερ του ώστε «εύκολα, άνετα και γρήγορα να γίνει κάτοχος γνώσεων που διαφορετικά θα ήταν αδύνατον να αποκτήσει».
Η Ινδία, μία από τις τρεις μεγάλες αναδυόμενες οικονομίες, κάνει μεγάλες προσπάθειες να εκσυγχρονίσει τις υποδομές της ενισχύοντας κατά προτεραιότητα τη μέση εκπαίδευση της νέας γενιάς. Μολονότι ο αριθμός των Ινδών που συνδέονται με το Διαδίκτυο αυξήθηκε 15 φορές στην τελευταία δεκαετία αυτό μόλις αντιστοιχεί στο 8% του 1,2 δισ. του πληθυσμού της χωράς.
Στην Κίνα των 1, 6 δισ το ποσοστό είναι άνω του 40%.
Πηγή www.tovima.gr

Επιχειρησιακές συμβάσεις παντού


Επιχειρησιακές συμβάσεις παντού
Το αίτημα (;) της τρόικας για την κατάργηση της Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, τελικώς δεν ικανοποιήθηκε από την κυβέρνηση, ωστόσο, τα μέλη της κυβερνητικής επιτροπής, στη χθεσινή τους συνεδρίαση, έλαβαν αποφάσεις, ακόμη περισσότερο προωθημένες»,
που προνοούν την κατάργηση στην πράξη των συλλογικών συμβάσεων, αφού δίνεται μεγαλύτερη ευχέρεια στις επιχειρήσεις, ακόμη κατά σε αυτές που απασχολούν λιγότερους από πενήντα, ενδέχεται ο αριθμός αυτός να μειωθεί και κάτω από τους είκοσι, να προχωρούν στη σύναψη επιχειρησιακών συμβάσεων, θέτοντας, εκ των πραγμάτων τους εργαζόμενους σε μειονεκτική θέση, αφού αναπόφευκτα θα αποδεχθούν τις προτάσεις που θα τους γίνουν, προκειμένου να διατηρήσουν την θέση εργασίας τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - και πριν ανακοινωθεί το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου - η κυβερνητική επιτροπή αποφάσισε τα εξής για το θέμα των συλλογικών συμβάσεων και για την μείωση των επικουρικών συντάξεων και των εφάπαξ βοηθημάτων:
1. Καταργείται η αρχή της ευνοϊκότερης ρύθμισης, σύμφωνα με την οποία: όροι που περιλαμβάνονται σε ατομικές συμβάσεις εργασίας και αποκλίνουν από τις κλαδικές ή όροι συλλογικών συμβάσεων, υπερισχύουν εάν είναι ευνοϊκότεροι για τους εργαζόμενους.
2. Αναστέλλεται για δύο χρόνια η δυνατότητα επέκτασης των κλαδικών συμβάσεων, δυνατότητα που αποτελούσε υπουργικό δικαίωμα.
3. Τίθεται χρονικό όριο ενός μήνα για τη σύσταση επιχειρησιακού σωματείου.
4. Παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας επιχειρησιακού σωματείου και σε επιχειρήσεις που απασχολούν λιγότερους από 20 εργαζόμενους.
5. Καταργείται η γνωμοδοτική δυνατότητα του Συμβουλίου της Επιθεώρησης Εργασίας για την υπογραφή επιχειρησιακών συμβάσεων.
6. Προβλέπονται επίσης δραστικές περικοπές στο εφάπαξ και στις επικουρικές ορισμένων ελλειμματικών Ταμείων.
7. Σε ότι αφορά το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, μειώνεται κατά 15%, το εφάπαξ όσων ασφαλισμένων υπέβαλαν αιτήσεις συνταξιοδότησης κατά τη διάρκεια του 2010 και κατά 20% όσων υπέβαλαν το 2011.
8. Μειώνεται κατά 25% το εφάπαξ του Ταμείου της ΔΕΗ, για όσους ασφαλισμένους υπέβαλαν αίτηση το 2010 και κατά 30% για όσους υπέβαλαν το 2011. Για τους ασφαλισμένους του Ταμείου της Εμπορικής που υπέβαλαν αίτηση το 2011 η μείωση είναι 20%.
9. Ως προς τις επικουρικές συντάξεις, μειώνονται έως 30% όσες συντάξεις του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, είναι από 170 ευρώ και άνω.
10. Οι επικουρικές συντάξεις του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων, μειώνονται κατά 20% και κατά 50% ως προς το μέρος της σύνταξης το οποίο υπερβαίνει τα 500 ευρώ. Μείωση κατά 15% επιβάλλεται και στις επικουρικές συντάξεις του ΤΑΥΤΕΚΩ (αφορά ασφαλισμένους τραπεζών και επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας). πηγή: κοινωνία

Κυλάει αίμα στο Δημόσιο Κόβονται όλα τα επιδόματα, μειώσεις μισθών έως και 50%

Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 11 , 08:45
Γη και ύδωρ δίνει η κυβέρνηση προκειμένου να εισπράξει την 6η δόση η οποία καθυστερεί επικίνδυνα. Ο Ευ. Βενιζέλος κατέθεσε νέο νομοσχέδιο τα μεσάνυχτα στη Βουλή το οποίο αποτελεί οδοστροτήρα για το Δημόσιο. Η λύση για μεγαλύτερο haircut στη βάση της λήψης νέων μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής δεν θα βοηθήσει την οικονομία αλλά οδηγήσουν σε διαδοχικά σοκ ακόμα και κλάδους που αντέχουν. Η κατάσταση είναι οριακή γιατί κάθε μέτρο πλέον έχει πολλαπλασιαστική ισχύ και οι νέες μειώσεις μισθών και η συνεπακόλουθη ανασφάλεια θα μπορούσε να οδηγήσει σε πανικό με άγνωστες επιπτώσεις στις τράπεζες και τα δημόσια έσοδα.
Το νέο μισθολόγιο θα είναι ενιαίο και θα εξισώνει προς τα κάτω όλους τους μισθούς, εξαίρεση θα αποτελέσουν κάποιες μικρές αυξήσεις στο βασικό μισθό.
Παράλληλα καταργούνται όλα τα επιδόματα εκτός από 3 (οικογενειακό, το οποίο αφορά πλέον μόνον την ύπαρξη τέκνων και όχι επίδομα γάμου, τα επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και άδειας, καθώς και τα επιδόματα παραμεθόριων περιοχών και επικίνδυνης - ανθυγιεινής εργασίας). Θα διατηρηθούν και επιδόματα θέσης ευθύνης και απόδοσης με κίνητρο και στοχοθεσία, το οποίο θα έχει ιδιαίτερη εφαρμογή στον τομέα των εισπράξεων.
Το κίνητρο καταβάλλεται σε υπαλλήλους που πέτυχαν τους στόχους σε ποσοστό μέχρι και 90% και αποτυπώνεται σε προσαύξηση κατά 10% στον ετήσιο βασικό μισθό τους, ενώ η προσαύξηση ανέρχεται στο 25% του μισθού εάν πέτυχαν τους στόχους σε ποσοστό από 90% και πάνω.
Ειδικά για τους υπαλλήλους πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που υπηρετούν σε μονάδες που έχουν κύρια αρμοδιότητα την επίτευξη δημοσιονομικών στόχων, την είσπραξη εσόδων του Δημοσίου, των ΟΤΑ και των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς και τον προγραμματισμό και έλεγχο αντίστοιχων δαπανών καταβάλλεται Κίνητρο Επίτευξης Δημοσιονομικών Στόχων.
Το κίνητρο υπολογίζεται ανά υπουργείο ή φορέα και δεν μπορεί να υπερβαίνει το 7% του συνολικού μισθολογικού κόστους του προηγούμενου έτους. Καταβάλλεται ως προσαύξηση κατά 15% του μηνιαίου βασικού μισθού σε όσους υπαλλήλους πέτυχαν τους στόχους σε ποσοστό άνω του 90%.
Παράλληλα θεσπίζεται πλαφόν στις προαγωγές ενώ δεν θα υπάρχει και μισθολογική εξέλιξη για όσους δεν προάγονται, καθώς αλλάζει το σύστημα και δεν λαμβάνει υόψιν την ωρίμανση μισθού μέσω της προϋπηρεσίας.
Με κάθε αλλαγή μισθολογικού κλιμακίου χορηγείται μία ενδιάμεση αύξηση κατά 2% επί των αποδοχών, αλλά και σε αυτήν την περίπτωση συνδέεται με την απόδοση καθώς υπάλληλοι δεν εξελίσσονται μισθολογικά εάν δεν έχουν πετύχει τους στόχους σε ποσοστό 50% τουλάχιστον για δύο συνεχόμενα έτη. πηγή:Σοφοκλέους in

4 Οκτ 2011

«Δωράκι» Λοβέρδου σε ασφαλιστικές εταιρίες!


Σε Πατρίκιους και Πληβείους χωρίζει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας τους ασθενείς που θα νοσηλεύονται στα δημόσια νοσοκομεία, μετά το «δωράκι» των 556 κλινών-φιλέτων (σουίτες, μονόκλινα και δίκλινα) που προσέφερε στις ασφαλιστικές εταιρίες σε τιμή έκπληξη! Οπως μάλιστα ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ήδη επτά ασφαλιστικές εταιρίες έχουν υπογράψει συμβάσεις με το ΕΣΥ για τις κλειστές ενοποιημένες νοσηλείες, ενώ άλλες 11 δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Τι σημαίνει αυτό για τους ασφαλισμένους που έχουν μόνο ΙΚΑ, ΟΓΑ ή ΟΠΑΔ; Οτι θα νοσηλεύονται σε θαλάμους με τρία, τέσσερα ή και περισσότερα κρεβάτια.

Εάν τώρα επιθυμούν μονόκλινο ή δίκλινο, τότε θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν τη διαφορά. Οσο για τους ανασφάλιστους (ανέργους ή απόρους), υπάρχουν πάντα διαθέσιμα τα ράντζα στο... κατάστρωμα (στους διάδρομους δηλαδή). Στην περίπτωση που οι ασθενείς-Πληβείοι χρειαστούν επέμβαση, τότε δεν αποκλείεται να δούμε να επιστρέφουν και τα... «ορεινά χειρουργεία», όπως στα σκληρά χρόνια του πόλεμου.

Ας δούμε, όμως, τι ακριβώς εννοεί ο υπουργός Υγείας όταν λέει ότι αλλάζει ο τρόπος χρηματοδότησης των κλειστών ενοποιημένων νοσηλειών. Μέχρι σήμερα τα ασφαλιστικά ταμεία πλήρωναν στο δημόσιο νοσοκομείο, ανάλογα με τις ημέρες νοσηλείας του ασφαλισμένου τους, τα φάρμακα κ.λπ. Από την 1η Οκτωβρίου 700 παθήσεις θα έχουν συγκεκριμένη κοστολόγηση. Εάν ο ασθενής χρειαστεί να παραμείνει περισσότερες μέρες στο θεραπευτήριο λόγω επιπλοκών, τότε το ασφαλιστικό του ταμείο χρεώνεται επιπλέον το κόστος παραμονής.

Για παράδειγμα, το ΙΚΑ θα γνωρίζει εκ των προτέρων το κόστος ενός ασφαλισμένου του, ο οποίος υπέστη έμφραγμα μυοκαρδίου και χρειάζεται αγγειοπλαστική και πενθήμερη νοσηλεία, καθώς στο κλειστό ενοποιημένο νοσήλιο περιλαμβάνονται οι εξετάσεις, το στεντ κ.λπ.

Εάν ο ασφαλισμένος έχει μόνο ιδιωτική ασφάλεια, τότε, με βάση τις συμβάσεις που έχει υπογράψει κάθε δημόσιο νοσοκομείο με τις ασφαλιστικές εταιρίες, η εταιρία καλείται να πληρώσει κατά 50% αυξημένο νοσήλιο, σε σχέση με τις συμβάσεις που έχει υπογράψει με τα ασφαλιστικά ταμεία. Εάν ο ασθενής είναι π.χ. ασφαλισμένος στο ΙΚΑ και έχει και ιδιωτική ασφάλεια, τότε η εταιρία θα πληρώνει μόνο το 20%
Οι συμβάσεις, αυτές έχουν προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση των γιατρών, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι σημερινές τιμές νοσηλίων είναι υπο-κοστολογημένες για δύο λόγους: Πρώτον, για να μην επιβαρύνονται τα ασφαλιστικά ταμεία (έμμεση χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων από τον κρατικό προϋπολογισμό) και, δεύτερον, να μειώνεται το κόστος νοσηλείας των ανασφάλιστων (κοινωνική πολιτική).

«Δηλαδή οι ασφαλιστικές εταιρίες θα καταβάλλουν μόνο το 50% ή το 20% από το κόστος νοσηλείας των πελατών τους! Το υπόλοιπο ποσοστό θα συνεχίσει να καταβάλλεται από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή από όλους τους πολίτες της χώρας που αφαιμάζουν καθημερινά» σημειώνει, μιλώντας στη «δημοκρατία», ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Δημήτρης Βαρνάβας.


Ρίτα Μελά

3 Οκτ 2011

Στη σύνταξη δύο στους τρεις εφέδρους Το ήπιο σενάριο επέλεξε η κυβέρνηση, καθώς το μέτρο πλήττει κατά τα δύο τρίτα τούς υπαλλήλους που απέχουν έως δύο χρόνια από τη συνταξιοδότησή τους

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥΤΟΥΣΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 03 Οκτωβρίου 2011
Τριών ταχυτήτων θα είναι η εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας κατά την πρώτη φάση του μέτρου εντός του 2011, που σύμφωνα με τις αποφάσεις του χθεσινού Υπουργικού Συμβουλίου θα έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση 300 εκατ. ευρώ μέσα στο επόμενο έτος.
Οι διαδικασίες - πιο ήπιες από τις αρχικές - αφορούν περίπου 20.000 από τους συνολικά 30.000 υπαλλήλους που θα επηρεαστούν και για τους οποίους παρέχεται ουσιαστικά ένα άτυπο πρόγραμμα πρόωρης αλλά πλήρους συνταξιοδότησης. Περίπου 4.000 εργαζόμενοι θα βρεθούν άμεσα στην εφεδρεία και τον προθάλαμο της απόλυσης, ενώ οι λοιποί θα έχουν δυνατότητα επιλογής μεταξύ μετάθεσης σε συγκεκριμένη θέση ή εφεδρείας.

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ. Υπάρχουν ωστόσο «γκρίζες ζώνες» κατά τη διαδικασία εφαρμογής των νέων μέτρων. Ετσι, αδιευκρίνιστο παραμένει αν θα λάβουν αποζημίωση όσοι απολυθούν, ενώ κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως αυτό θα εξαρτηθεί από την προθεσμία ειδοποίησης των υπαλλήλων. Για παράδειγμα, σε περίπτωση κατά την οποία η υπαγωγή στην εφεδρεία θεωρηθεί προειδοποίηση, τότε δεν πάρουν αποζημίωση.
Παράλληλα, στην κυβέρνηση δεν έχουν καταλήξει ακόμη κατά πόσον ο υπολογισμός του 60% των βασικών αποδοχών - η χορήγησή του προβλέπεται για όσο διάστημα διαρκεί η εφεδρεία - θα γίνεται βάσει του νέου ή του παλαιού μισθολογίου.
Αμεσα θιγόμενοι είναι, πάντως, περίπου 1.000 εργαζόμενοι στους φορείς του ευρύτερου δημοσίου τομέα που έχει ανακοινωθεί ήδη η κατάργησή τους και μέρος των εργαζομένων Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όσους φορείς επίσης ανακοινώθηκε ότι απορροφώνται, συγχωνεύεται ή περιορίζονται. Οι εργαζόμενοι αυτοί θα τεθούν απευθείας σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας.
Ανάλογη τύχη θα έχουν σταδιακά και εργαζόμενοι σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, που θα μπουν σε διαδικασία κατάργησης ή συγχώνευσης.
Για το τρέχον έτος, εκτιμάται ότι θα επηρεαστούν περίπου 6.000 - 7.000 εργαζόμενοι μέσω της διαδικασίας αυτής και σε συνδυασμό με την κυβερνητική απόφαση για αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς τυχόν πλεονάζοντος προσωπικού, που απασχολείται σε υπηρεσιακές μονάδες των φορέων της κεντρικής κυβέρνησης.
Από το προσωπικό αυτό, «θα ζητηθεί να αποδεχθεί μετάθεση σε άλλες υπηρεσίες ή, αλλιώς, να ενταχθεί σε καθεστώς εφεδρείας λόγω κατάργησης της οργανικής θέσης του». Η επιλογή των υπηρεσιακών μονάδων που δεν έχουν λόγο ύπαρξης ή διαθέτουν μεγάλο ποσοστό πλεονάζοντος προσωπικού θα γίνει στη βάση νομοθετημένων αντικειμενικών κριτηρίων και υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ.
Για όσους υπαλλήλους βρεθούν σε εργασιακή εφεδρεία, θα δημιουργηθούν ειδικά προγράμματα επανακατάρτισης μέσω του ΟΑΕΔ, ενώ παραμένουν σε ισχύ οι ρυθμίσεις που δίνουν τη δυνατότητα κάλυψης του 10% των προκηρυσσόμενων θέσεων μόνιμου προσωπικού, του 30% εποχικών θέσεων και προβάδισμα σε θέσεις μερικής απασχόλησης. Εκτός Δημοσίου θα βρεθούν άμεσα όσοι υπάλληλοι έχουν θεμελιώσει δικαίωμα πλήρους σύνταξης και κάνουν χρήση ειδικών ρυθμίσεων, που επιτρέπουν την παραμονή τους στην ενεργό υπηρεσία με παράταση του ηλικιακού ορίου υποχρεωτικής αποχώρησης.
Το μεγάλο μέρος εργαζομένων, περίπου 18.000 - 20.000 - θα προέλθει από όσους τους επόμενους 12- 24 μήνες αποκτούν δικαίωμα εξόδου από το Δημόσιο με πλήρη σύνταξη.
Πρόκειται αφενός για εργαζόμενους αορίστου χρόνου στον στενό δημόσιο, σε ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ οι οποίοι θα τεθούν σε καθεστώς εφεδρείας και αφετέρου για μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους (με σχέση δημοσίου δικαίου) του στενού δημόσιου τομέα και των ΝΠΔΔ που θα τεθούν σε προσυνταξιοδοτικό καθεστώς με τερματισμό της υπαλληλικής τους σχέσης και κατάργηση των οργανικών θέσεών τους.

ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. Σύμφωνα με τις κυβερνητικές αποφάσεις, με την ολοκλήρωση της περιόδου εφεδρείας ή της αντίστοιχης προσυνταξιοδοτικής περιόδου οι εργαζόμενοι αυτοί θα λάβουν πλήρη σύνταξη σε αντίστοιχο επίπεδο εκείνης που θα έπαιρναν εάν αποχωρούσαν με κανονικές διαδικασίες από το Δημόσιο.
«Για τον μεγαλύτερο αριθμό των υπαγομένων στο νέο καθεστώς, η εφεδρεία δεν οδηγεί στην αβεβαιότητα της ανεργίας αλλά στη σιγουριά της συνταξιοδότησης», αναφέρει χαρακτηριστικά η εισήγηση που εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο.
 
πηγή: ΤΑ ΝΕΑ online

2 Οκτ 2011

ΚΚΕ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ...







ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Λ. Ηρακλείου 145- 142 31 ΠΕΡΙΣΣΟΣ
τηλ.:210-2592163  fax: 210-2592156

 

Ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα

Στην εκδήλωση της ΚΕ για την αποκατάσταση του Νίκου Ζαχαριάδη


Αθήνα 2 Οκτωβρίου Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών

Συναντηθήκαμε εδώ μέλη, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, αγωνιστές και αγωνίστριες στην πρώτη δημόσια εκδήλωση αφιερωμένη στην απόφαση της Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΚΚΕ η οποία συγκλήθηκε στις 16 Ιουλίου 2011 με θέμα « ΔΟΚΙΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Β΄ΤΟΜΟΣ, ΠΕΡΊΟΔΟΣ 1949-1968, με την οποία πραγματοποιείται η κομματική αποκατάσταση του Νίκου Ζαχαριάδη ως αφοσιωμένου, ασυμβίβαστου, πρωτοπόρου και μαχητικού λαϊκού ηγέτη στην υπόθεση της εργατικής τάξης, στον προλεταριακό διεθνισμό, στην πάλη για κοινωνική απελευθέρωση. Ο Νίκος Ζαχαριάδης, ως γνωστόν διετέλεσε, Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ από το 1931 ως το 1935 και Γενικός Γραμματέας της ΚΕ έως το 1956. Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ ακυρώνει όλες τις αποφάσεις της 6ης και 7ης Ολομέλειας του 1956 και 1957 καθώς και τα πορίσματα του 1964 και 1967. Η αποκατάσταση είναι πλήρης ως Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ.
Είναι γεγονός ότι η αποκατάσταση έρχεται ύστερα από πολλά χρόνια, μετά και από τον τραγικό θάνατό του στην εξορία του Σοργκούτ την 1η Αυγούστου 1973.
Συγκεντρωθήκαμε εδώ που έχει γίνει η οριστική ταφή του, στην Ελλάδα, όνειρο επιστροφής που για πολλά χρόνια τον συνέπαιρνε.
Βεβαίως σήμερα ο Νίκος Ζαχαριάδης δεν μπορεί να μας δει, ούτε να ακούσει την τόσο σημαντική γι αυτόν αλλά και για το ίδιο το ΚΚΕ απόφαση αποκατάστασής του. Διαλέξαμε αυτόν τον τόπο για μια τέτοια εκδήλωση προκειμένου να θυμίσουμε ότι το ΚΚΕ με την μεταφορά και ταφή του στην Ελλάδα έκανε μια πρώτη ανοικτή δημόσια προσπάθεια να αποκαταστήσει τον Νίκο Ζαχαριάδη και μάλιστα σε μια περίοδο που ήδη η Κόκκινη Σημαία της Οκτωβριανής Επανάστασης είχε κατέβει από το Κρεμλίνο, και ενώ το κύμα της αντεπανάστασης σάρωνε, προσωρινά βέβαια, το σοσιαλιστικό σύστημα για το οποίο ο ίδιος είχε αφιερώσει μια ολόκληρη ζωή, συνειδητά και πιστά.
Επιτρέψατέ μου όμως να θυμίσω στους παλαιότερους σε ηλικία, αλλά και τους πολύ νέους να πληροφορήσω ότι και πριν το 1991 είχαν γίνει ορισμένα συμβολικά βήματα για την κομματική αποκατάστασή του στη συνείδηση ενός μεγάλου μέρους των κομμουνιστών. Χρόνια τώρα από την μεταπολίτευση και μετά το Κόμμα δεν παρέλειπε να θυμίζει σημαντικές στιγμές της προσφοράς του Νίκου με ορισμένα δημοσιεύματα. Επιτρέψατέ μου όμως να ανακαλέσω στην μνήμη παλαιότερων και να ενημερώσω τις νεότερες γενιές των κομμουνιστών, ιδιαίτερα αυτούς που γεννήθηκαν μετά την μεταπολίτευση, τα τελευταία δύσκολα 20 χρόνια, ότι οι άδικες κατηγορίες σε βάρος του Νίκου Ζαχαριάδη δεν στιγμάτισαν ποτέ την μνήμη του και την προσφορά του, με την έννοια ότι ακόμα και εκείνοι που διαφωνούσαν με τις επιλογές του ριζικά δεν τόλμησαν ποτέ να επαναλάβουν ότι ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ ήταν ένα πρόσωπο ύποπτο, εχθρικό και επικίνδυνο για το Κόμμα και το λαϊκό κίνημα, και μάλιστα με απόφαση καταλογισμού ποινικών ευθυνών, όπως ανέφερε η 7η ολομέλεια της ΚΕ του 64. Ή ότι αιωρούνταν κάποια υποψία σε βάρος του, όπως άφηνε η 11η ολομέλεια της ΚΕ το 1967. Βεβαίως κάποιοι το έκαναν, και το κάνουν, είναι αυτοί που χειροκρότησαν την νίκη της αντεπανάστασης, βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν από μέσα τους αυτό που πολλά χρόνια έκρυβαν, το όραμά τους να μεταρρυθμίσουν και να κάνουν τάχα ανθρώπινο τον βάρβαρο καπιταλισμό.
Το δοκίμιο της ιστορίας του Κόμματος που αναφέρεται στην περίοδο 1949-1968 είναι καρπός μιας πολύχρονης δουλειάς, βασίστηκε σε συστηματική μελέτη αρχειακού υλικού. Η ιστορία του κόμματος και γενικότερα του κινήματος, της οποιασδήποτε χώρας, δεν μπορεί να στηρίζεται σε προσωπικές μαρτυρίες και εμπειρίες, ακόμα και των πρωταγωνιστών, πρέπει να βασίζεται σε πηγές και υλικά αδιαμφισβήτητα, και μάλιστα σε χρονική απόσταση καθώς οι εξελίξεις της μιας ή της άλλη φάσης κατασταλάζουν σε ένα πολύ ευρύτερο χρονικό διάστημα.
Η μελέτη της ιστορίας του Κόμματος για μας, η κριτική και αυτοκριτική εξέτασή της, αλλά και η επιμονή μας να αναδεικνύουμε, με συγκεκριμένα στοιχεία και αποδείξεις, τον διαχρονικά αναντικατάστατο ρόλο του ΚΚΕ στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού, είναι μια υπόθεση που ξεφεύγει κατά την γνώμη μας, ως σημασία, από τα στενά κομματικά πλαίσια.
Στο δοκίμιο της ιστορίας που σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει εξάγεται πλούσια πείρα και για το Κόμμα και για το λαϊκό κίνημα. Δεν είναι η ιστορία του ΣΠΙΤΙΟΎ μας, δεν είναι η ιστορία για μας, είναι η ιστορία ενός λαού που με αίμα και θυσίες κατέκτησε ό,τι κατέκτησε, και σήμερα τα χάνει όλα στο όνομα της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης. Μέσα από το δοκίμιο φαίνεται καθαρά η εξέλιξη του καπιταλιστικού συστήματος, επιβεβαιώνεται ότι σήμερα σαπίζει όλο και πιο βαθειά, δεν έχει ούτε τα ίδια μέσα και συνταγές, ούτε τις ίδιες δυνατότητες που είχε πριν 30 και 40 χρόνια να κουμαντάρει τη φτώχεια και την εκμετάλλευση. Μια τέτοια βαθειά κρίση δεν μπόρεσε να την ελέγξει ούτε την 10ετία του ’30. Η επικαιρότητα και αναγκαιότητα της πάλης για το σοσιαλισμό είναι επιτακτική σήμερα, καθώς δεν υπάρχει ενδιάμεσο πολιτικό και κοινωνικοοικονομικό σύστημα μετά τον καπιταλισμό και πριν το σοσιαλισμό.
Πολλές φορές δεχθήκαμε πραγματική πίεση από μέλη του Κόμματος, από κομμουνιστές εκτός κόμματος, που ζητούσαν μια όσο γίνεται ταχύτερη αποκατάσταση του Νίκου Ζαχαριάδη έστω και με μια απόφαση της ΚΕ ή συνεδρίου. Δεν υποχωρήσαμε σε μια τέτοια πίεση, όχι από κάποια σκοπιμότητα βεβαίως, αλλά γιατί καταλαβαίναμε ότι το ζήτημα δεν ήταν μια αποκατάσταση από μια άδικη κατηγορία, αλλά έπρεπε να αποτιμηθεί συνολικά η προσφορά και η προσωπικότητα του Νίκου Ζαχαριάδη και αυτό ήταν αδύνατο να γίνει έξω από το χώρο και το χρόνο, δηλαδή την ιστορία του Κόμματος και του κινήματος, την ιστορία του ίδιου του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος. Άρα απαιτούνταν βαθειά επιστημονική ιστορική έρευνα, δίχως την οποία η αποκατάσταση του Νίκου Ζαχαριάδη θα έπαιρνε ένα στενότερο προσωπικό χαρακτήρα.
Το ΚΚΕ όπως και κάθε επαναστατικό κομμουνιστικό κόμμα δεν είναι αρχηγικό ούτε πρέπει να θεωρείται έτσι. Ο γενικός του γραμματέας, δεν είναι υπεράνω κριτικής, ούτε υπήρξε ούτε υπάρχει γενικός γραμματέας που δεν έχει ιδιαίτερες προσωπικές ευθύνες σε λάθη, αδυναμίες, παραλείψεις. Αλλά και οι όποιες αδυναμίες ή λάθη δεν μπορεί παρά να εξετάζονται και στα πλαίσια της στρατηγικής του Κόμματος, και επίσης του διεθνούς επαναστατικού κινήματος. Η ιστορία του Κόμματος δείχνει ότι αντιφάσεις, καθυστερήσεις και λάθη που σημειώθηκαν στην μακρόχρονη ανιδιοτελή, ηρωική πορεία του ΚΚΕ δεν μπορεί να αποδοθούν αποκλειστικά και μόνο στο γενικό γραμματέα, στην προκειμένη περίπτωση στον Νίκο Ζαχαριάδη, αλλά στις αντιφάσεις της στρατηγικής του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος. Άλλωστε ο ίδιος ο Ζαχαριάδης κατηγορήθηκε από την επιτροπή των 6 ΚΚ, της ΕΣΣΔ, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Τσεχοσλοβακίας, της Ουγγαρίας και της Πολωνίας, η συνομιλία τους και οι απαντήσεις του αποτελούν πρόσθετη απόδειξη ότι ήταν αλύγιστος επαναστάτης, ότι με σθένος υπεράσπιζε την γνώμη του.
Θα σταματήσω εδώ, γιατί νομίζω ότι την μεγαλύτερη αξία έχει η ανάγνωση της αποκατάστασης.


ΑΘΗΝΑ 2/10/2011                            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Χάστε Λίπος, όχι Κιλά

92536
Χάνετε κιλά, αλλά αυτό το παχάκι από το στενό τζιν δεν λέει να σταματήσει να πετάει; Σας ενημερώνω ότι έχετε ακολουθήσει λάθος δρόμο. Για μια καλλίγραμμη σιλουέτα απαιτείται να χάσετε λίπος και όχι μυϊκό ιστό.Κι εκεί που λέγαμε «άντε, μπήκε ο χειμώνας, θα βάλω το άνετο πουλοβεράκι μου, το φαρδύ μου το τζινάκι και θα καλύψω και τα δυο παραπανίσια κιλά εύκολα», να σου κι έρχεται ο οίκος Balecniaga και ο LouisH Vuitton και σου λένε πως φέτος θα φορεθούνε τα κολάν καθώς και τα παντελόνια σωλήνες! Πώς λοιπόν εσύ να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το φαγητό σου; Με το χάσιμο λίπους όμως έχουμε θεαματικά αποτελέσματα. Χάνοντας λίπος και όχι μυϊκό ιστό είναι σαν να «μαζεύουμε»… και αυτό ακριβώς θέλουμε. Ο Γιώργος Μουλίνος, που «ευθύνεται» για τις αναλογίες της Δέσποινας Bανδή και πολλών άλλων σταρ, μας αποκαλύπτει 7 μυστικά για να χάσουμε λίπος με το σωστό τρόπο.
1. Ελέγξτε το επίπεδο των σακχάρων στο αίμα (γλυκόζη)
Αν είναι ιδιαίτερα υψηλές οι μετρήσεις του σακχάρου, ο οργανισμός μας προτιμάει να καίει σάκχαρα σαν άμεση πηγή ενέργειας και έτσι δεν κινητοποιεί τις αποθήκες του υποδόριου λίπους! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τρώμε σύνθετους υδατάνθρακες (αναποφλοίωτο ρύζι, δημητριακά ολικής, αμυλούχα λαχανικά και φρούτα) και να μειώσουμε τους απλούς (ζάχαρη και λευκό ψωμί).
2. Μη μειώνετε δραματικά τις θερμίδες
Τα νέα είναι καλά. Στόχος σας θα είναι να τρώτε όσο πιο πολύ γίνεται κάνοντας πολλά και μικρά γεύματα. Έτσι θα συνεχίζετε να χάνετε βάρος. Αν έχετε βασικό μεταβολισμό 1.600 θερμίδες και καταφέρετε με ένα διατροφικό πλάνο των 1.400 θερμίδων να χάσετε μισό με ένα κιλό λίπους, τότε το αποτέλεσμα είναι ιδανικό. Αν προσπαθήσετε να επιταχύνετε το απο-τέλεσιια καταναλώνοντας 1.200 θερμίδες, είναι σαν να σαμποτάρετε τον οργανισμό σας. Το θερμιδικό έλλειμμα για χάσιμο λίπους δεν πρέπει να ξεπερνά τις 400 με 500 θερμίδες. Αν χάνετε περισσότερα από 1-2 κιλά την εβδομάδα, χάνετε μυϊκό όγκο και μειώνετε το μεταβολικό σας ρυθμό. Ένα πολύ συνηθισμένο λάθος είναι να μειώνονται δραματικά οι θερμίδες που καταναλώνονται ημερησίως, με αποτέλεσμα μετά από έναν μήνα υπερπροσπάθειας να «κολλάει» ο μεταβολισμός και να αρνείται να συνεργαστεί. Επίσης ο οργανισμός λειτουργεί αντισταθμιστικά και μειώνει τις καύσεις του για εξοικονόμηση ενέργειας. Το αποτέλεσμα; ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΧΑΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ!
3. Ξυπνήστε το μεταβολισμό σας πρωι-πρωι!
Ένα ισορροπημένο πρωινό που περιέχει συνδυασμό πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λίγων λιπαρών είναι απαραίτητο για το ξεκίνημα της μέρας. Το πρωινό μάς δίνει και πάλι ενέργεια μετά τη νυχτερινή νηστεία του ύπνου. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό για ολόκληρη τη μέρα. Είναι απαραίτητο για να επανέλθει το ζάχαρο στα φυσιολογικά του επίπεδα μετά τον ύπνο, και αυτό είναι πολύ κρίσιμο για την απώλεια λίπους.
4. Μικρά μυστικά
Καταναλώστε άφθονο πράσινο τσάι γιατί βοηθάει στο κάψιμο θερμίδων. Επίσης βοηθάει πολύ η κόκκινη πιπεριά στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού καθώς και το αφέψημα της λουίζας. Αποφύγετε τους καφέδες-βόμβα που προσδίδουν πάρα πολλές θερμίδες και λίπος χωρίς να το καταλαβαίνου με.
5. Μετρήστε την αναλογία θρεπτικών συστατικών (ratio count)
Ημερησίως η μεσογειακή διατροφή προτείνει: 45-65% υδατάνθρακες, 15-20% πρωτεΐνη (γαλακτοκομικά, ψάρια, κρέας, αβγά), 20% ελαιόλαδο, 10% ηλιέλαιο, γύρω στο 7% κρέας.
6. Σηκωθείτε από τον καναπέ
Στη συνεχή προσπάθεια για κάψιμο λίπους βασικό μας μέλημα πρέπει να είναι η γυμναστική. Οποιαδήποτε μορφή άσκησης που στρεσάρει το καρδιαγγειακό σύστημα ονομάζεται κάρδιο-αναπνευ-στική. Κυρίως ο όρος χρησιμοποιείται για άσκηση αερόβιας μορφής. Όσο πιο χαμηλής έντασης είναι η προσπάθεια τόσο περισσότερο αυξάνεται το ποσοστό του χρησιμοποιούμενου λίπους. Άρα, όταν θέλουμε να χάσουμε λίπος, κάνουμε χαμηλής έντασης και παρατεταμένης διάρκειας άσκηση.
7. Πειθαρχήστε
Μπορεί η συγκεκριμένη έννοια να σας ακούγεται λίγο αυστηρή έως… στρατιωτική, ωστόσο είναι το κλειδί της επιτυχίας. Μην ενθουσιάζεστε με τη δίαιτα του αστροναύτη και τη δίαιτα της πάπιας. Ακούγονται πολλά κατά καιρούς για τη θαυματουργή γυμναστική, την τέλεια δίαιτα ή το σούπερ μηχάνημα. Όλα είναι θέμα δικής σας επιμονής και θέλησης. Μην περιμένετε κανένα θαύμα να σας χαρίσει το τέλειο σώμα.Αν γουρουνιάσατε ένα βράδυ, μπείτε και πάλι σε πρόγραμμα το επόμενο πρωί. Μη σας παίρνει η κάτω βόλτα.
10 Do and dont’s
ΝΑΙ
1. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα ολοκληρωμένο πρωινό.
2. Κάντε πολλά και μικρά γεύματα, όχι ένα και τεράστιο.
3. Τρώτε αργά! Είναι και πιο σικ.
4. Γυμναστείτε! Έστω λίγο περπάτημα, αν όλα τα υπόλοιπα φαντάζουν μακρινό όνειρο…
5. Απενεχοποιήστε τους υδατάνθρακες. Συνδυάστε τους με πρωτεΐνες και λίπη σε κάθε γεύμα.
6. Τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούν εξαιρετικά σνακ ανάμεσα στα γεύματα και σας κόβουν και την πείνα.
7. Πιείτε 10-12 ποτήρια νερό.
8. Ξεχάστε τα λιπαρά στο μαγείρεμα.
9. Ναι στο ρύζι, τα μακαρόνια, τις πατάτες, το μαύρο ψωμί και τα δημητριακά.
10. Μειώστε την κατανάλωση αμυλούχου υδατάνθρακα τις βραδινές ώρες.
ΟΧΙ
1. Μην παραλείπετε γεύματα. Μη βρίσκετε δικαιολογία την πολλή δουλειά και βρείτε λίγο χρόνο για σας.
2. Μη σνομπάρετε τη σαλάτα. Είναι θαυματουργή.
3. Μην τρώτε το φρούτο μετά το φαγητό αλλά σαν σνακ ενδιάμεσα στα γεύματα.
4. Μη μένετε πολλή ώρα χωρίς φαγητό.
5. Μην παρασύρεστε επειδή κάνατε μια ατασθαλία και βγαίνετε τελείως εκτός προγράμματος. Απλά, τις επόμενες μέρες προσέξτε περισσότερο.
ο. Μην τα «τσούζετε» με τις φίλες σας συνέχεια. Με μέτρο το αλκοόλ.
7. Μην το παρακάνετε με τα συμπληρώματα διατροφής.
8. Μη χαρακτηρίζετε τα τρόφιμα ως καλά – κακά, διαιτητικά – παχυντικά.
9. Μην καταναλώνετε πολλά γλυκά, έτοιμους χυμούς, μπισκότα και κουλουράκια.
10. Μην ακολουθείτε τη δίαιτα της κολλητής σας!
PHGH: iFitness

Η επιστολή του φορολογούμενου προς τη Δ.Ο.Υ. που προκάλεσε "χαμό"!

Αρνείται να πληρώσει "οφειλή" του που την χαρακτηρίζει παράνομη και αντισυνταγματική

Διαβάστε όλη την επιστολή φορολογούμενου προς την Δ.Ο.Υ. Ξυλοκάστρου με την οποία χαρακτηρίζει παράνομη και αντισυνταγματική συνολική οφειλή 743,20 ευρώ που του καταλογίστηκε.

"Θέμα: "οφειλές μου πρός το Ελληνικό Δημόσιο".

Κύριοι,

Έλαβα εκ μέρους σας "εκκαθαριστικό σημείωμα εισφορών και τέλους επιτηδεύματος" βάσει του άρθρου 29 του ν.3986/2011, αριθμός ειδοποίησης 1440 και αριθμός δήλωσης 1719, όπου αναφέρεται πως μου έχει καταλογιστεί απο το Υπουργείο Οικονομικών ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, συνολική οφειλή 743,20 ευρώ.

ΕΠΕΙΔΗ η έκτακτη εισφορά του εν λόγω νόμου, αφορά φυσικά πρόσωπα, τα οποία έχουν ήδη υπερφορολογηθεί, είτε με μεγάλους φορολογικούς συντελεστές στο εισόδημα, είτε...
με υπέρογκα ποσοστά Φ.Π.Α. και άλλων έμμεσων φόρων, σε αντίθεση με τα νομικά πρόσωπα, που έχουν χαμηλούς αντίστοιχους φορολογικούς συντελεστές εισοδήματος και σχεδόν μηδενική επιβάρυνση απο το Φ.Π.Α. (λόγω συμψηφισμού Φ.Π.Α. μεταξύ αγορών-πωλήσεων), κατα παράβαση της αρχής της αναλογικλοτητας, που προβλέπει το άρθρο 4 παρ. 5 σε συνδιασμό με το άρθρο 25 παρ.1 του Συντάγματος και της αρχής της ίσης μεταχείρισης, σύμφωνα με τις παρ. 1 και 2 του άρθρου 4 του Συντάγματος.

ΕΠΕΙΔΗ με το εδάφιο γ. της παρ. 4 του άρθρου 29 του ν 3986/2011, στην ουσία μου αποστερείται το δικαίωμα της έννομης προστασίας, κατά παράβαση του άρθρου 20 παρ. 1 του Συντάγματος.

ΕΠΕΙΔΗ η απουσία διαχρονικής πολιτικής βούλησης, για πάταξη της φοροδιαφυγής και δίκαιη κατανομή των φόρων, έχει αποστερήσει τεράστια ποσά απο το Ελληνικό δημόσιο, με αποτέλεσμα να επιβαρύνομαι άδικα και δυσανάλογα, απλά επειδή δεν μπορώ να ξεφύγω, με φόρους εισοδήματος, προστιθέμενης αξίας, μεταβίβασης ακινήτων κ.λ.π.

ΕΠΕΙΔΗ το εισόδημά μου έχει δραματικά μειωθεί, εξαιτίας του μνημονίου και της οικονομικής κρίσης, αλλά και λόγω του ότι παραιτήθηκα απ' την ενεργό υπηρεσία προκειμένου να συνταξιοδοτηθώ, συντάξεις τις οποίες η ίδια ευεργέτις κυβέρνηση της Πατρίδας μου έχει αναγάγει σε ζητούμενα, ενώ οι υποχρεώσεις μου έχουν αυξηθεί, αύξηση στην οποία η κυβέρνηση μου συνέβαλλε τα μέγιστα και έχω φτάσει στο σημείο να μη μπορώ να ανταποκριθώ στις βασικές μου ανάγκες και το όποιο εισπρακτικό μέτρο εις βάρος μου αντίκειται στην Συνταγματικά κατοχυρωμένη αρχή του σεβασμού και της προστασίας της αξίας του ανθρώπου, που αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας (άρθρο 2 παρ. 1 του Συντάγματος).

ΕΠΕΙΔΗ η εν λόγω έκτακτη εισφορά, αντίκειται στη διάταξη του άρθρου 78 παρ. 2 του Συντάγματος, η οποία ρητώς απαγορεύει την επιβολή με νόμο αναδρομικής ισχύος, που εκτείνεται πέραν του οικονομικού έτους κατα το οποίο επεβλήθηκε.

ΕΠΕΙΔΗ η κυβέρνησή μου, τρομοκρατεί συστηματικά τον Ελληνικό Λαό και βέβαια κι εμένα, επι δύο συνεχή έτη, με το φάσμα της χρεοκοπίας και της στάσης πληρωμών, αποκρύπτει συστηματικά ότι εξυπηρετεί με συνέπεια τους διεθνείς τοκογλύφους και έχει μετατρέψει τη χώρα μου σε ένα τύπο φυλακών γκουαντάναμο, ξεπλύματος συνειδήσεων και ή συμπεριφορά της αυτή έχει σαν αποτέλεσμα να έχει χάσει τη δεδηλωμένη, όπως αυτή εκφράζεται απο την Ελληνική κοινωνία, επαγωγικά έχει χάσει και τη δική μου εμπιστοσύνη και δεν πιστεύω ότι με τα χρήματα που σκοπεύει να συγκεντρώσει θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Πατρίδας μου.

ΕΠΕΙΔΗ στο δικό μας γκουαντάναμο, όλοι εμείς οι κρατόύμενοι ακούμε το πλατάγιασμα των μαστιγίων του στρατοπεδάρχη που ακούει στο μεγαλόπρεπο όνομα ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ, επειδή οι διεθνείς τοκογλύφοι Πόλσον, Σόρρος κ.λ.π. ζώστηκαν περιλαιμικά πολύχρωμες πετσέτες, για να καλύψουν τα αιμοσταγή πηγούνια τους, στρογκυλοκάθισαν στην ντάβλα της πατρίδας μου και περιχαρής ο πρωθυπουργεύων σαν διεθνής ορντινάτσα διαλαλεί την κουζίνα του λέγοντας: "έχω τηγανιά απο βρεφικά ελληνικά σπλάχνα, ψητή Κρητικιά περηφάνια, ωμή Ηπειρώτικη πολυπραγμοσύνη, αίμμα προηγούμενων γεννεών που προσφέρθηκε για τη λευτεριά αυτού του τόπου και πολλά ακόμα που θα μπορούσατε κύριοι δήμιοι να παραγγείλετε κι εγώ όπως καλά το ξέρετε, όλα τα σφάζω κι όλα τα μαχαιρώνω, ό,τι θα επιλέξετε κύριοι χρηματοδότες των παράνομων κερδών μας!"

ΕΠΕΙΔΗ η εν λόγω κυβέρνηση, δεν εφαρμόζει τον καταστατικό χάρτη της χώρας μου, ή μάλλον κάνει επιλλεκτική εφαρμογή του Συντάγματος, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν και εφαρμόζοντας με κάθε τύπο τη συνταγματική προστασία των υπουργών, αναγάγοντας εαυτούς σε "περισσότερο ίσους" κατά την Ωργουελική λογική και στραγκαλίζει κάθε άρθρο του, που αναφέρεται σε κοινωνική πρόνοια, ή προστσία του πολίτη, με ξεκάθαρη καταστρατήγηση του άρθρου 22 παρ 1 για την προστασία της εργασίας και το οποίο ενδεικτικά αναφέρω και θα μπορούσε να αναφερθώ σε πλήθος άρθρων που δεν εφαρμόζει.

ΕΠΕΙΔΗ δεν προκύπτει από καμμία εγγύηση, ότι το αιτούμενο ποσό θα καταβληθεί από εμένα και θα αξιοποιηθεί από χρηστή διοίκηση, ή κυβέρνηση, δεδομένου ότι το κυβερνόν κόμμα, δεν έχει τακτοποιήσει ακόμα στην κοινωνική συνείδηση, ούτε τις ομολογίες Τσουκάτου, ότι δηλαδή το κυβερνητικό κόμμα ήταν αποδέκτης παράνομων χρηματοδοτήσεων, για να αναθέσει έργα στη Ζήμενς και να συνάψει προς τούτο δάνεια, τα οποία χωρίς δεύτερη συζήτηση πρέπει να εκπέσουν, απο το λογαριασμό που καλείται να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός και κατ' επέκταση κι εγώ, ως επαχθή δάνεια, επειδή ακριβώς είναι προ'ι'όντα παράνομων δοσοληψιών, αδιάφανων διαδικασιών ή και υπέρογκων επιτοκίων,

ΕΠΕΙΔΗ για να πληρώσω πρέπει να μου αποδοθεί ο αναλυτικός λογαριασμός για το αγαθό που παρήγγειλα και κατανάλωσα, απο ποιόν το παρήγγειλα, πότε μου το παρέδωσε, ποιός υπέγραψε αντί για μένα και με ποιά εντολή και με ποιό δικαίωμα ο εντολοδόχος μου υποθηκεύει το μέλλον των επόμενων γεννεών και του παιδιού μου, λογαριασμός ο οποίος όχι μόνο δεν μου αποδόθηκε αλλά συστηματικά μου τον απεκρύβη, παρά το ότι με καλείτε μετ' επιτάξεως να πληρώσω,

ΕΠΕΙΔΗ η κυβέρνησή μου, μου θυμίζει αυτούς τους εγκληματίες που περιφέρονται τις παιδικές χαρές, για να αρπάξουν παιδάκια, με απώτερο σκοπό να τους αφαιρέσουν ζωτικά όργανα και να τα εμπορευτούν και τούτη η κυβέρνηση αφαιρεί τους πνεύμονες των επερχόμενων γεννεών υποθηκεύοντας τες στους διεθνείς τοκογλύφους,

ΕΠΕΙΔΗ υπηρέτησα για είκοσι εννέα χρόνια, ένα πολίτευμα που κατέληξε να είναι ο δυνάστης της κοινωνίας μου κι επειδή δεν προτίθεμαι στο εξής να είμαι συνεργός της καταδυνάστευσης των γειτόνων μου, των αδελφών μου και των γονιών μου, της οικογένειάς μου αλλά και αυτού του ίδιου μου του εαυτού,

ΕΠΕΙΔΗ το παρόν δεν έχει ως στόχο να καταστεί πολιτική διακήρυξη, αλλά μια ειλικρινής αναφορά ενώπιος ενωπίω και επειδή στις συγκεκριμένες συνθήκες, μόνο ο "ενώπιος" είμαι παρών και ο "ενωπίω" δεν πρόκειται να εμφανιστεί, γιατί οι αστράγαλοί του θα αποδειχθούν αδύναμοι,

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

αλλά και για πλήθος ακόμα λόγων, που θα μπορούσα να αναφέρω, αλλά κυρίως επειδή με τις συνολικές ενέργειές της η κυβέρνησή μου, με έκανε να διάκειμαι με δυσπιστία απέναντί της, αλλά και για τον εξίσου σοβαρό λόγο, ότι για τα εισοδήματα του 2010, έχω ήδη φορολογηθεί, μου καταλογίστηκε αναλογούν φόρος 5.535,09 ευρώ, τον αποπλήρωσα και δεν οφείλω απ' τους φόρους αυτούς ούτε μονόλεπτο,

ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΩ

να "βάλλουμε κάτω" το έντυπο Ε9, απ' το οποίο σημειώνω ότι δεν έχει αποκρυβεί τίποτε, να λάβετε υπ' όψη ότι διατελλώ σε διάσταση με την πρώην σύζυγό μου και να σας παραχωρήσω την επικαρπία όλης μου της περιουσίας, για διάστημα ενός μηνός, ήτοι από 30 Σεπτεμβρίου 2011, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία της οφειλής μου, μέχρι 30 Οκτωβρίου 2011, να την αξιοποιήσετε με τη μέθοδο "φάστ-τρακ" που εισαγάγατε στην Ελληνική Κοινωνία και με τα χρήματα που θα αποκομίσετε, για λογαριασμό μου να πληρώσετε μόνο την "έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης" και τον επικείμενο "φόρο ακινήτων", που όπως έχει εξαγγελθεί θα έρθει με το λογαριασμό της Δ.Ε.Η. και τα υπόλοιπα να τα διαθέσετε, σύμφωνα με τις ανάγκες της κυβέρνησης μου.

ΕΙΜΑΙ στη διάθεσή σας για παραπέρα συνεννόηση. Εννοείται ότι, το οποιοδήποτε κόστος θα πρέπει να βαρύνει το Ελληνικό Δημόσιο, το οποίο θα ωφεληθεί και τα μέγιστα από την προσφορά μου.

Τέλος, επειδή οι αποδέκτες του παρόντος θα είναι υπαλληλοι θύματα του ίδιου θύτη που θυσίασε κι εμένα, ζητώ την καταννόηση τους.

Ξυλόκαστρο 28 Σεπτεμβρίου 2011

Με την προσήκουσα εκτίμηση (αφορά μόνο τους λειτουργούς της υπηρεσίας)

Ο ................................

Φορολογούμενος και Παρέχων

Σημ: Για τη σύνταξη του παρόντος χρησιμοποίησα πολλά στοιχεία που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα "ΑΣΚΙ- Εφοριακών" και ευχαριστώ για την παρασχεθείσα βοήθεια."


Γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ τη Δευτέρα για την εκλογή νεου Διοικητικού Συμβουλίου- Όλοι οι σύνεδροι


Η ΙΔ΄ Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας συνέρχεται τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου με μοναδικό θέμα την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης για την τρέχουσα δημοτική περίοδο.


Τη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ απαρτίζουν 500 σύνεδροι, εκ των οποίων οι 325 είναι οι δήμαρχοι και οι 175 δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι έχουν εκλεγεί και εκπροσωπούν τις 13 Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων της χώρας.

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα εκλέγονται είτε κατά συνδυασμούς είτε κατά μεμονωμένες υποψηφιότητες. Κάθε συνδυασμός θα πρέπει να περιλαμβάνει 45 υποψηφίους (30 δημάρχους και 15 δημοτικούς συμβούλους).

Η Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση παρουσιαζει όλους τους συνεδρους:

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ

ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΚΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
ΛΥΣΣΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΜΟΥΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
ΧΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑΣΟΥ
ΣΙΜΙΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΥ
ΞΟΥΛΟΓΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ
ΤΖΟΥΚΑΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
ΣΕΡΗΦ ΙΜΠΡΑΗΜ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ
ΚΑΔΗ ΙΣΜΕΤ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΑΣΜΟΥ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ
ΑΜΕΤ ΣΑΛΗ Δ.Σ ΑΡΡΙΑΝΩΝ
ΑΜΟΥΤΖΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Δ.Σ ΙΑΣΜΟΥ
ΚΟΓΙΟΜΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Δ.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΜΠΑΚΙΡΤΖΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ Δ.Σ ΣΑΠΕΣ
ΝΤΕΜΙΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ.Σ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΤΙΜΟΣΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Δ.Σ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δ.Σ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΜΑΡΑΣΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ.Σ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
ΤΟΚΑΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.Σ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Δ.Σ ΞΑΝΘΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΤΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΗΣ
ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ
ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΛΑΠΟΡΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ
ΣΤΑΜΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΧΟΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ
ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ
ΚΑΛΑΘΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ
ΚΟΤΣΑΚΙΑΧΙΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΚΑΡΥΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ
ΠΑΧΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ
ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΤΖΙΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ
ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δ.Σ ΚΙΛΚΙΣ
ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Δ.Σ ΒΟΛΒΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ.Σ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΓΚΟΥΣΤΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δ.Σ ΘΕΡΜΗΣ
ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δ.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΖΑΚΑΛΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δ.Σ ΔΕΛΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ.Σ ΣΕΡΡΩΝ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Σ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ.Σ ΠΕΛΛΑΣ
ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δ.Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΙΟΝΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Σ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΛΑΓΔΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ.Σ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΠΥΔΝΑΣ
ΣΕΡΑΣΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Δ.Σ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.Σ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΜΑΓΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.Σ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.Σ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ
ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Σ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Σ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.Σ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Δ.Σ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Δ.Σ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
ΛΙΑΡΤΣΗ-ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Δ.Σ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
ΓΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ.Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δ.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
ΜΗΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Δ.Σ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ
ΤΖΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΤΣΟΓΚΑΡΛΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δ.Σ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ
ΑΗΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δ.Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.Σ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Δ.Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΙΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ
ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ
ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΪΟΥ
ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΤΣΕΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ
ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ Δ.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΥΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΛΙΑΝΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ Δ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΡΙΖΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ Δ.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ
ΓΑΛΛΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΓΑΡΝΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ
ΚΑΤΣΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΜΠΡΑΪΜΗ ΜΠΟΤΣH ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΠΠΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΣΕΝΤΕΛΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ
ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ
ΡΟΓΚΟΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΙΤΣΑΣ
ΦΙΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
ΓΑΡΓΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΤΣΟΜΠΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΗΡΟΥ
ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΓΑΣ
ΜΠΑΪΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Δ.Σ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
ΒΑΤΕΡΛΑΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ Δ.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΝΑΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δ.Σ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δ.Σ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
ΓΚΟΝΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ.Σ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.Σ ΑΡΤΑΙΩΝ


ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΚΑΝΑΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ
ΠΑΠΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ
ΚΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΑΜΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ
ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ
ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΚΟΜΗΤΣΑΣ ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ
ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ
ΜΑΛΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ
ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ - ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ
ΦΟΡΤΟΥΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ
ΛΑΪΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ
ΒΑΦΙΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
ΜΙΧΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΚΟΥΦΟΓΑΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΗΣ
ΛΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
ΚΟΝΤΟΡΙΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ.Σ ΒΟΛΟΥ
ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.Σ ΠΑΛΑΜΑ
ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ Δ.Σ ΒΟΛΟΥ
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Δ.Σ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
ΠΑΝΤΕΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δ.Σ ΠΥΛΗΣ
ΤΡΑΓΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Δ.Σ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.Σ ΚΙΛΕΛΕΡ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ Δ.Σ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΤΑΜΗΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Δ.Σ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΚΟΤΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ Δ.Σ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.Σ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
ΤΕΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.Σ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΙΟΝΙΟ 
ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΞΩΝ
ΠΑΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ
ΚΑΡΥΔΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ Δ.Σ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ Δ.Σ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
ΒΑΡΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δ.Σ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΆΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΟΥ
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΜΠΟΥΛΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ
ΚΑΡΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ
ΛΑΖΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΔΗΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ - ΚΥΛΛΗΝΗΣ
ΜΠΑΛΙΟΥΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ - ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ
ΚΟΤΖΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ
ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΉΛΙΔΑΣ
ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δ.Σ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δ.Σ ΠΑΤΡΕΩΝ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Σ ΠΥΡΓΟΥ
ΛΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Σ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ.Σ ΗΛΙΔΑΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ.Σ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ.Σ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΤΣΙΡΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ.Σ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.Σ ΠΑΤΡΕΩΝ
ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ.Σ ΠΑΤΡΕΩΝ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Δ.Σ ΠΑΤΡΕΩΝ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δ.Σ ΠΑΤΡΕΩΝ

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΖΑΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΥ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΘΩΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΨΑΡΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΡΟΥ
ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
ΤΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
ΝΤΟΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ
ΣΥΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ
ΛΙΟΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΩΛΟΥ - ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΟΣ
ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ
ΦΕΓΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ.Σ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
ΠΑΛΙΑΛΕΞΗΣ ΗΛΙΑΣ Δ.Σ ΛΑΜΙΕΩΝ
ΤΖΙΑΧΡΗΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δ.Σ ΔΟΜΟΚΟΥ
ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ.Σ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Σ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΤΣΙΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Σ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
ΤΣΕΡΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.Σ ΛΟΚΡΩΝ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.Σ ΔΩΡΙΔΟΣ
ΝΤΑΝΤΟΥΜΗ ΙΩΑΝΝΑ Δ.Σ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
ΓΡΙΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Σ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ

ΑΤΤΙΚΗΣ 

ΖΟΡΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ
ΚΑΡΠΕΤΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ
ΓΚΟΤΣΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΞΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΨΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΞΥΡΙΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΨΥΧΙΚΟΥ
ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΖΕΝΕΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΛΙΟΥ (ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ)
ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ ΘΩΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ
ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
ΚΑΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΟΣ
ΤΣΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ
ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ
ΚΑΜΠΑΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΜΟΥ
ΚΟΚΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΣΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ
ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓΙΟΥ Ι. ΡΕΝΤΗ
ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ
ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΡΟΥ
ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΛΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ
ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ
ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΆΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΎΔΡΑΣ
ΝΤΟΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
ΚΙΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ
ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΛΟΥΙΖΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
ΔΑΒΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΖΟΥΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ
ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΔΡΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ
ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ
ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Δ.Σ. ΑΘΗΝΑ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Δ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.Σ. ΑΘΗΝΑ
ΑΡΓΙΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δ.Σ. ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Σ. ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΖΕΡΒΑ ΕΛΕΝΗ Δ.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Σ. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ
ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Δ.Σ. ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΛΑΛΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Δ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΛΑΜΠΡΑΚΑΚΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Δ.Σ. ΑΘΗΝΑ
ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Δ.Σ. ΝΙΚΑΙΑ-ΡΕΝΤΗΣ
ΜΑΚΡΥΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.Σ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
ΜΑΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ Δ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΜΙΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΜΠΕΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ.Σ. ΑΘΗΝΑ
ΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δ.Σ. ΜΑΡΟΥΣΙ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ.Σ. ΑΛΙΜΟΣ
ΠΟΥΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Δ.Σ. ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΣΤΙΓΚΑ ΘΕΟΔΩΣΙΑ Δ.Σ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
ΣΥΚΑΜΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.Σ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Σ. Π.ΦΑΛΗΡΟ
ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δ.Σ. ΧΑΙΔΑΡΙ
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Δ.Σ. ΑΙΓΑΛΕΩ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δ.Σ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ Δ.Σ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΣΙΩΜΟΣ ΒΛΑΣΣΙΟΣ Δ.Σ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΔΑΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.Σ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ-ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δ.Σ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ Δ.Σ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ
ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Σ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
ΒΙΤΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Δ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΖΩΜΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.Σ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Δ.Σ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.Σ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Δ.Σ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ.Σ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΨΥΧΙΚΟΥ
ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ.Σ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΚΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΤΖΙΤΖΙΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δ.Σ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ
ΣΚΙΑΔΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δ.Σ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Δ.Σ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
ΤΖΙΤΖΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Δ.Σ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Δ.Σ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΤΖΟΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δ.Σ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.Σ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.Σ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ Δ.Σ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ Δ.Σ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΣΙΜΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Δ.Σ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ.Σ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΦΩΤΗΣ Δ.Σ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΝΕΛΛΗ - ΚΑΝΕΛΛΑ Δ.Σ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΒΑΡΕΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δ.Σ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΓΑΒΑΛΑΣ ΆΓΓΕΛΟΣ Δ.Σ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΑΡΙΑ Δ.Σ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΆΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ
ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
ΚΑΜΙΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΜΠΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΝΝΙΒΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΟΥ - ΒΟΧΑΣ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ
ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ
ΨΑΡΟΜΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ
ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ
ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
ΑΡΓΕΙΤΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ
ΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΜΠΑΜΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ
ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΛΕΚΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Δ.Σ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
ΠΑΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δ.Σ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δ.Σ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΧΑΣΑΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Δ.Σ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ
ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΕΛΕΝΗ Δ.Σ ΟΙΧΑΛΙΑΣ
ΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.Σ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δ.Σ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.Σ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Σ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΧΑΡΑΜΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δ.Σ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ
ΜΑΡΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ
ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ
ΜΑΚΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΗΜΝΟΥ
ΘΑΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ
ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΙΟΥ
ΒΡΑΤΣΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΨΑΡΩΝ
ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Δ.Σ ΣΑΜΟΥ
ΧΑΤΖΗΚΟΜΝΗΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Δ.Σ ΛΕΣΒΟΥ
ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.Σ ΛΕΣΒΟΥ

ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΓΛΥΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΆΝΔΡΟΥ
ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΦΗΣ
ΖΩΡΖΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΗΤΩΝ
ΣΥΡΙΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ
ΒΕΝΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ
ΚΟΤΤΟΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ
ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ
ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ
ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΕΝΕΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΙΨΩΝ
ΚΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ
ΣΤΟΪΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΜΟΥ
ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΟΥ
ΔΕΜΕΝΑΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΝΟΥ
ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ
ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΣΥΡΟΥ
ΜΑΓΚΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΜΩΛΟΥ
ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΛΟΥ
ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΙΦΟΥ
ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ
ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ - ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
ΡΟΥΣΣΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΟΡΓΟΥ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ
ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΠΑΠΑΚΑΛΟΔΟΥΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΗΣ
ΑΛΙΦΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΛΟΥ
ΠΑΤΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΣ
ΔΕΚΑΒΑΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ
ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΑΒΒΑΣ Δ.Σ ΡΟΔΟΥ
ΣΑΒΒΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δ.Σ ΡΟΔΟΥ
ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δ.Σ ΡΟΔΟΥ
ΨΑΡΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δ.Σ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ Δ.Σ ΡΟΔΟΥ

ΚΡΗΤΗ

ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ
ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΑΣ
ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΟΓΙΩΡΓΗ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ
ΔΟΞΑΣΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
ΚΟΥΝΕΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΜΗΛΙΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ
ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΙΟΥ
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΥΔΟΥ
ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ - ΣΕΛΙΝΟΥ
ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ
ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΓΙΑΛΙΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
πηγή: e-αυτοδιοίκηση