ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

12 Αυγ 2009

Οι τραμπούκοι της αυτοδιοίκησης στο Δήμο Πυλήνης Ναυπακτίας

.
Σοβαρός τραυματισμός Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης μετά από πρωτοφανή και άνανδρη επίθεση του Δήμαρχου και δύο δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης, σε δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο η αντιπολίτευση κατήγγειλε λειτουργία παράνομου λατομείου, φοροκλοπή και συναλλαγές με εργολάβους!!!!!!!!!!!!!!!!

Το κείμενο καταγγελίας - διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης Γ. Δενδραμή, αναφέρει τα παρακάτω:

Εκφράζω τη βαθιά μου αγανάκτηση για την άνανδρη και απρόκλητη επίθεση που δέχθηκα από τους κ. Μπουλέ Ιωάννη Δήμαρχο Πυλήνης, Ζαίμη Δημήτριο και Παναγόπουλο Παναγιώτη Δημοτικούς Συμβούλους κατά το πέρας της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πυλήνης στις 9 Αυγούστου του 2009.

Ο προπηλακισμός, που είχε ως συνέπεια τις βαριές σωματικές κακώσεις (συντριπτικό κάταγμα αριστερού καρπού- εκδορές και εκχυμώσεις στα πόδια), αποδεικνύει περίτρανα το πως βιώνουν και πως αντιλαμβάνονται οι δημοτικοί άρχοντες του Δήμου Πυλήνης τη δημοκρατία.

Πρόκειται για το δεύτερο προσωπικό κρούσμα μέσα σε ένα χρόνο, πράγμα που αποδεικνύει περίτρανα το ύφος και το ήθος της σημερινής δημοτικής αρχής.

Πλανάται οικτρά η δημοτική αρχή του δήμου Πυλήνης πιστεύοντας ότι, θα καταφέρει να φιμώσει πολίτες και δημοτικούς συμβούλους με αυτές τις απαράδεκτές, άνανδρες και αχαρακτήριστες συμπεριφορές.

Ως άνθρωπος αλλά και ως δημοτικός σύμβουλος καταδικάζω τέτοιες μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές!!!!

Η τρομοκρατία, σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να ανακόψει την αλήθεια και να αναχαιτίσει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και άποψης.

Η τοπική αυτοδιοίκηση δυστυχώς για μια ακόμη φορά «δολοφονείται» από τους γνωστούς «εγκληματίες» όχι μόνο της άποψης αλλά και της σκέψης.


ΣΙΜΟΥ 10/08/09
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΕΝΔΡΑΜΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΝΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: