ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

7 Σεπ 2010

ΚΑΙ Ο ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΠΟΥΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΙΚΗ


Μετά από τις καταγγελίες του συνόλου των Δημοτικών Παρατάξεων κατά του Γιάννη Μπουλέ αναφορικά με την αξιοποίηση της Αιτωλικής Αναπτυξιακής, ήρθε η ώρα να πάρει θέση για το θέμα και ο Δήμαρχος Αποδοτίας Θωμάς Κοτρωνιάς, αφού ο Δήμος του είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρίας. Να τι είπε:
«Ο δήμος Αποδοτίας ως ο μεγαλύτερος μέτοχος της Αιτωλικής που κατέχει το 88% είναι αυτονόητο ότι έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία, ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και μια αγωνία για το μέλλον της εταιρίας. Μετά το ζήτημα που έθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ναυπάκτου θεωρώ ότι πρέπει να παραιτηθούν από τη θέση τους, τόσο ο πρόεδρος όσο και ο διευθύνοντας σύμβουλος, για να διευκολύνουν την περαιτέρω διαδικασία για να μείνει έξω από τα προεκλογικά πράγματα και τους στόχους του καθενός».

Θυμίζουμε ότι ο Παπαθανάσης έχει ήδη παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου του ΔΣ της Αιτωλικής Αναπτυξιακής, παρόλο που ο Καλλικράτης δεν προβλέπει τέτοιο ασυμβίβαστο.

Αντίθετα, ο Γιάννης Μπουλές δεν έχει εκδηλώσει σχετική πρόθεση, παρόλο που ο Νόμος ορίζει σαφές κώλυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου για υποψηφίους Δημάρχους.

Ως επιχείρημα ο Μπουλές αναφέρει ότι ακόμα δεν έχει ανακηρυχθεί η υποψηφιότητά του και κατά συνέπεια νομίμως παραμένει στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Επιλέγει δηλαδή και αυτός να υποστηρίξει έμπρακτα το μνημειώδες "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό", παρά τις βαριές επίσημες καταγγελίες. Εκτός και αν δεν είναι σίγουρος ότι θα είναι τελικά υποψήφιος.

nafpaktos24.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: