ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

7 Σεπ 2010

ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΙΣΜΑ......

από τη Ναυπακτία

Την μαργαρίτα μαδούν όλοι στη Ναύπακτο για το αν θα δοθεί, ή όχι πράσινο χρίσμα στο Δήμο Ναυπακτίας, αλλά φαίνεται τελικά ότι το αρχικό σενάριο, ότι δηλαδή δεν θα υπάρξει επίσημη στήριξη, επανέρχεται δυναμικά.

Η πρόσκαιρη αλλαγή του κλίματος, οφειλόταν στο γεγονός ότι απ’ τα κεντρικά ζητήθηκε από τους τρεις ενδιαφερόμενους (Nταουσάνη, Λουκόπουλο και Κωνσταντόπουλο) να μεταβούν το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Πραγματικά. Οι ενδιαφερόμενοι έκαναν το ταξίδι, βρέθηκαν στην προσχεδιασμένη συζήτηση, αλλά αυτή δεν έγινε ποτέ καθώς δεν υπήρξε... απαρτία. Και όταν λέμε απαρτία, δεν εννοούμε τους ενδιαφερόμενους. Για τους βουλευτές του νομού ο λόγος, οι οποίοι αν και είχαν κληθεί, προτίμησαν να μην εμπλακούν στο ζήτημα.
Άπραγοι και χωρίς να διαφωτιστούν για το τι μέλλει γενέσθαι έφυγαν οι τρεις και η αρχική σκέψη ήταν να επαναληφθεί η συζήτηση τη Δευτέρα. Ωστόσο αυτό δεν έδειξε να μπορεί να είναι εφικτό, και η υπόθεση χρίσμα στη Ναυπακτία μάλλον οδεύει στις καλένδες.
Το τι θα συμβεί από εδώ και μπρος δεν είναι ξεκαθαρισμένο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο επικρατέστεροι, Νταουσάνης και Λουκόπουλος, κινούνται προς την κατεύθυνση συγκρότησης ψηφοδελτίου χωρίς πάντως να είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρουν.
Υπό παραίτηση η Τοπική του ΠΑΣΟΚ
Απ’ την άλλη, η 7μελής συντονιστική επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, σε επιστολή τους προς όλους τους εμπλεκόμενους, δηλώνει την πρόθεσή της να παραιτηθεί σε περίπτωση που τελικά δεν δοθεί στο Δήμο Ναυπακτίας πράσινο χρίσμα
Πηγή: nafpaktia.com


Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ προ του ενδεχομένου να μην δωθεί στήριξη. Παραιτήσεις οργάνων, αγώνας δρόμου των υποψηφίων και άλλα πολλά που θα δούμε στην πορεία.

Αληθεύει ότι οι 4 πράσινοι βουλευτές (Μωραΐτης, Γιαννακά, Μακρυπίδης, Κουρουπλής) είχαν ενημερωθεί αλλά δεν πήγαν σκοπίμως στη συνάντηση της Επιτροπής με τους 3 υποψηφίους;
αναρτήθηκε:nafpaktos24

Δεν υπάρχουν σχόλια: