ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

29 Σεπ 2010

Ανοιχτή επιστολή Δημάρχου Ναυπάκτου Θανάση Παπαθανάση


Οι εκλογές στο νέο δήμο μας, τον Δήμο Ναυπακτίας, έχουν μπει στην τελική τους ευθεία.

Στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται η αποτελεσματική διοίκηση προϋποθέτει συμπόρευση ανθρώπων, καταξιωμένων από τη δράση τους, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στην κοινωνία των πολιτών, στην οικονομική ζωή του τόπου, αλλά και νέων με γνώσεις, με όραμα και όρεξη για δουλειά.

Η παράταξή μας, συναισθανόμενη τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που δημιουργεί η νέα δομή της τοπικής αυτοδιοίκησης, σε συνδυασμό με τη σημερινή οικονομική κρίση, απευθύνει πρόταση συνεργασίας, σε όλους τους πολίτες και τις υγιείς δυνάμεις του τόπου, που απαρτίζουν το Δήμο Ναυπακτίας.
Απευθύνουμε πρόταση ενότητας και ισότιμης συνεργασίας, με σεβασμό στη βούληση και την πολιτική προέλευση του καθενός, διαμορφώνοντας κοινές θέσεις και πρόγραμμα, με απώτερο σκοπό το συμφέρον και την ευημερία του τόπου.

Είναι προφανές πλέον ότι οι νέες απαιτήσεις του δήμου μας είναι υπόθεση που κατανέμεται σε όλους μας.

Σε ανθρώπους με ικανότητες, ιδέες και όραμα, από όλο το γεωγραφικό και πολιτικό φάσμα, ώστε να είναι επιτυχημένη.

Στη νέα εποχή που διαμορφώνεται ο «Καλλικράτης» αποτελεί μια νέα πρόκληση, αλλά και αφετηρία για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Στην πρόκληση αυτή με στρατηγικό σχεδιασμό και με τη συμπόρευση όλων των δυνάμεων του τόπου μας είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα.
Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Όλοι Μαζί

είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το μέλλον του τόπου μας.

Θανάσης Παπαθανάσης
Δήμαρχος Ναυπάκτου

Δεν υπάρχουν σχόλια: