ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

9 Οκτ 2010

Ο Κώστας Κονίδας και η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θα είναι παρόν στις εκλογές για να μπει τέλος στην πολιτική της αδιαφάνειας, της σπατάλης, της αναποτελεσματικότητας, της στασιμότητας και του χρέους.

Δελτίο τύπου 7 Οκτωβρίου 2010
Μετά από ώριμη σκέψη και ιδιαίτερο προβληματισμό, με αίσθημα ευθύνης και αφουγκραζόμενοι το αίτημα της κοινωνίας, για ανεξάρτητη και αποτελεσματική τοπική αυτοδιοίκηση, ανακοινώσαμε την υποψηφιότητα μας στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, με στόχο την άμεση και ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων των πολιτών του νέου διευρυμένου Δήμου Ναυπακτίας.
Οι αντίπαλοι μας θορυβημένοι και πανικόβλητοι από την κοινωνική αποδοχή της κίνησης μας και το κοινωνικό μέτωπο που διαμορφώνεται, προσπαθούν να παραπλανήσουν τους δημότες διαδίδοντας, τάχα, ότι ο Κονίδας στο τέλος θα αποσυρθεί. Δυστυχώς γιʼ αυτούς, και ευτυχώς για το διευρυμένο Δήμο Ναυπακτίας, ο Κώστας Κονίδας και η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θα είναι παρόν στις εκλογές για να μπει τέλος στην πολιτική της αδιαφάνειας, της σπατάλης, της αναποτελεσματικότητας, της στασιμότητας και του χρέους.
Οι πολίτες ας κλείσουν τα αυτιά τους στα παπαγαλάκια της παραπλάνησης και της μαύρης προπαγάνδας και ας συνεχίσουν να ενισχύουν την προσπάθεια μας για να κάνουμε το όραμα πράξη.

                                              Κώστας Κονίδας
                                      Επικεφαλής «Δημοτικής Ενότητας»
                                      Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: