ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

9 Οκτ 2010

ΖΑΚΚΑΣ ΘΑΝΟΣ:Προτρέπω στήριξη το σημερινό και αυριανό δήμαρχο Θανάση Παπαθανάση και το συνδυασμό «Μαζί για την Ναυπακτία»


Φίλες και φίλοι,
Η νέα αυτοδιοικητική πρόκληση του Καλλικράτη δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους για το διευρυμένο Δήμο Ναυπάκτου. Με πλήρη επίγνωση των προβλημάτων, με άρτια τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση τους, με εμπιστοσύνη στις φρέσκιες σκέψεις και στους νέους ανθρώπους συμμετέχουμε και ενεργοποιούμαστε. Αποφασίσαμε να ζούμε και να δραστηριοποιούμαστε σε αυτό το χαρισματικό τόπο που θέλουμε όλοι να βρει καλύτερο βηματισμό και την ταχύτητα ανάπτυξης που του αξίζει. Δεν περιμένουμε λύσεις από γραμμές, συντεταγμένες και καθοδηγήσεις από το ξεπερασμένο παρελθόν που όπως είδατε είχαν σύντομη ημερομηνία λήξης. Οι εποχές που οι ψηφοφόροι πάνε "κοπάδια" πέρασαν ανεπιστρεπτί και σε λίγες ημέρες θα γίνει και αυτό επίσης αντιληπτό.
Προτρέπω στήριξη στο σημερινό και αυριανό δήμαρχο Θανάση Παπαθανάση και στο συνδυασμό «Μαζί για την Ναυπακτία» για να έχουμε ξεκάθαρες και ανιδιοτελείς δράσεις για τον τόπο μας, την νεολαία και τον πολιτισμό μας"

Θάνος Π. Ζάκκας
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Υπ. Δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό
«Μαζί για την Ναυπακτία»


Ναύπακτος, 8 Οκτωβρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: