ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

27 Δεκ 2010

Τελεσίγραφο στέλνει το Υπουργείο Εσωτερικών σε 4500 υπαλλήλους


Τελεσίγραφο στέλνει το υπουργείο Εσωτερικών σε 4.500 μόνιμους υπαλλήλους, ότι εάν δεν δώσουν έως τις 10 Ιανουαρίου αίτηση προτίμησης μετάταξης, ακολουθεί απόλυση χωρίς αποζημίωση.
Συνολικά 75 υπηρεσίες, οργανισμοί και φορείς του Δημοσίου καταργούνται ή συγχωνεύονται, με στόχο να υπάρξει αποδοτικότερη διοίκηση του Δημοσίου, κάλυψη κενών θέσεων με τη διαδικασία των μετατάξεων και μη επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού, με έξοδα λειτουργίας φορέων που έχουν αρμοδιότητες που επικαλύπτονται ή πλέον δεν έχουν καν αντικείμενο εργασίας...

Ο Γιάννης Ραγκούσης παραδέχθηκε, πάντως, ότι θα χρειαστεί ένα διάστημα για τους δήμους ώστε να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, ενώ διευκρίνισε ότι δεν αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα για τους πολίτες που θα πηγαίνουν στα κτίρια όπου στεγάζονταν και στο παρελθόν οι πολεοδομίες και οι υπηρεσίες πρόνοιας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

«Οι πολίτες δεν θα έχουν προβλήματα ούτε με τα πιστοποιητικά καθώς έχει προχωρήσει πάνω από 90% η ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων», τόνισε κ. Ραγκούσης.

news.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: