ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

9 Φεβ 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η Ελληνική Κυβέρνηση εκπαιδεύει τον Στρατό για αντιμετώπιση γεγονότων τύπου Αιγύπτου!


γράφει ο Γιώργος Γ. Αδαλής
george@adalis.gr
 
Εκπαιδεύουν τον Στρατό για καταστάσεις επιβολής Στρατιωτικού Νόμου στην Ελλάδα!
Μια πολύ περίεργη άσκηση πραγματοποίησε ο ελληνικός Στρατός την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στο Κιλκίς με την επωνυμία «Καλλίμαχος». Σύμφωνα με το σενάριο της ασκήσεως , ο Στρατός αναλαμβάνει την παροχή επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας σε άμαχο πληθυσμό, στα πλαίσια των επιχειρήσεων υποστήριξης ειρήνης. Στην άσκηση φαντάροι πηδάνε από ελικόπτερα σε κτήρια ενώ οι μονάδες καταλαμβάνουν κτήρια και έρχονται αντιμέτωποι με οργισμένο πλήθος που επιτίθεται στον Στρατό, όπως φαίνεται και στο πρώτο από τα δύο βίντεο που ακολουθούν παρακάτω .

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν στο στρατόπεδο "Κορομηλά" στην Αργυρούπολη Κιλκίς από την 71η Aερομεταφερόμενη Ταξιαρχία ενώ πυροτεχνουργοί του Στρατού «εξουδετέρωναν» βόμβες σε ιδιωτικά αυτοκίνητα ενώ κατά του πλήθους χρησιμοποιήθηκαν σκυλιά !
Ακόμη και μπουλντόζες του Στρατού κινήθηκαν κατά οδοφραγμάτων που είχαν στήσει οι «διαδηλωτές» και ήρθαν σε άμεση συμπλοκή μαζί τους !!!

Οσοι έχουν πάει Στρατό γνωρίζουν ότι ουδέποτε είχαν ξαναγίνει τέτοιες ασκήσεις και μέχρι σήμερα ο Στρατός εξασκείτο κατά της «γνωστής» εξ ανατολών απειλής ή από διάφορες ασύμμετρες απειλές.

Το σενάριο σίγουρα θύμιζε κάτι από χολιγουντιανή διάσωση πολιτικών προσώπων που είναι παγιδευμένα σε κτήρια ενώ αξιοπερίεργο είναι ποιος και κάτω από ποιες συνθήκες βιντεοσκόπησε την άσκηση και την διοχέτευσε στο Utube !

Επιπρόσθετα, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρονται στο διαδίκτυο γιατί ισχυρίζονται πως το «οργισμένο πλήθος» που ήσαν και αυτοί φαντάροι που συμμετείχαν στην άσκηση με πολιτικά, φώναζε ρυθμικά «ΣΥΡΙΖΑ- ΣΥΡΙΖΑ»!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξοργιστούν γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι θεωρούν ότι οι οργανωτές της Ασκήσεων προσπαθούν να γίνει απόλυτη εξομοίωση με τις πραγματικές συνθήκες διαδηλώσεων με αυτούς να φοράνε σακίδια,κουκούλες,να κρατανε σημαίες,να αποδοκιμάζουν και να συγκρούονται σώμα με σώμα. Μάλιστα δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση σώμα με σώμα διακρίνεται και ο προβλεπόμενος προβοκάτορας / χαφιές να φεύγει από τη διαδήλωση και να καταφεύγει στα στρατιωτικά ΜΑΤ που ανοίγουν για να περάσει πίσω τους. Στη σύγκρουση γίνεται κανονική χρήση όπλων και ελεύθερων σκοπευτών (2 αφήνει στη στέγη το ελικόπτερο). Συμμετέχει κλιμάκιο με εκπαιδευμένα σε αντιμετώπιση διαδηλωτών λυκόσκυλα!

Είναι προφανές ότι δημιουργείται στο Στρατό μια Ειδικά συγκροτημένη Μονάδα και μάλιστα μεγάλης δύναμης σε Προσωπικό και Μέσα. Η δύναμη αυτή διαθέτει Μηχανοκίνητο Πεζικό με ΤΟΜΠ Μ-113, Αεροπορία Στρατού με 2 τουλάχιστον είδη ελικοπτέρων, επιθετικά «Απάτσι» & μεταφορικά «Χιούι», Στρατονομία με οχήματα «Καναδέζες» διαμορφωμένες σε «κλούβες», Μηχανικό, με μηχανήματα και Μονάδα πυροτεχνουργών που με ελεγχόμενες εκρήξεις εξουδετερώνει παγιδευμένα αυτοκίνητα-οδοφράγματα. Αερομεταφερόμενοι κομάντος, Πυροσβέστες, κλιμάκιο Μονάδας σκύλων, κλπ

Αν μη τι άλλο, με τα καμώματα αυτά, η Κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει αν υπάρχει βούληση για defacto ανάμειξη του Στρατού σε Πολιτικά Εσωτερικά Ζητήματα πολύ πέρα και πάνω από τον ρόλο του ως θεματοφύλακας του Εθνους.

Το Σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα, θα πρέπει να απαντήσει τι είδους συμμετοχή μπορεί να έχει ο Ελληνικός Στρατός στην διατήρηση της Τάξης πράγμα για το οποίο είναι επιφορτισμένες άλλες υπηρεσίες τις οποίες ο Ελληνας φορολογούμενος τις πληρώνει πανάκριβα.

Η τελευταία φορά που «ανακατεύτηκε» ο Στρατός ήταν επί Χούντας στο πολυτεχνείο και από τότε ο ρόλος του είναι ξεκάθαρος στη χώρα μας!
Σε συνδυασμό μάλιστα με όσα προωθούν συγκεκριμένα ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Βρυξέλλες για υποτιθέμενο «πραξικόπημα» στη χώρα μας, τέτοιες ασκήσεις που μάλιστα βιντεοσκοπούνται από το κοινό, μόνο κακό κάνουν στην Ελλάδα !
-----------

Το πρώτο βίντεο από την "συμπλοκή" Στρατού και πολιτών:




Το δεύτερο βίντεο με όλο το σενάριο της άσκησης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: